Wordpress Developer

Solliciteer nu

Wordpress Developer

24 - 40 uur per week in Groningen

Full-time / Part-time · NL - Office Groningen

Jij gaat samen met onze energieke developers en marketeers zorgen dat alle processen die we bedenken ook getest en gebouwd kunnen worden. We zoeken mensen die gedetailleerd zijn en stabiele systemen bouwen die toegankelijk zijn voor iedereen. We zien toekomst in slimme systemen die samen het energieverbruik van huishoudens en bedrijven verduurzamen en hebben daar slimme, creatieve en gemotiveerde mensen zoals jij voor nodig.

Over de rol

Als WordPress Developer bij Soly ben jij degene die de ontwerpen van onze visual designers tot leven laat komen en zorgt dat de website altijd optimaal functioneert.Je werkt nauw samen met ons marketingteam en specifiek met onze CRO en UX specialisten. Je hebt oog voor detail, bent creatief en hebt uitgebreide kennis van WordPress en gerelateerde technologieën. Daarnaast ondersteun je ons marketing team in het ontwikkelen van a/b tests.


Alle development werkzaamheden voor de verschillende landen waar we actief zijn (Nederland, België, Duitsland, Zuid-Afrika en Engeland) worden uitgevoerd vanuit ons hoofdkantoor in Groningen. Het is dus een zeer uitdagende en leuke functie om uit te voeren!

Wij groeien als organisatie hard en zijn inmiddels actief in 5 landen. Dit betekent dat we voorop moeten lopen en daarom zijn we op zoek naar iemand met de juiste ervaring, om elke dag het maximaal haalbare uit onze digitale klantreis te halen. Kun jij je vinden in deze vacature? Reageer dan op de link onderaan deze pagina.

Wat wij jou bieden 🎁

 • Een bruto maandsalaris afhankelijk van je opleiding, kwaliteiten en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en optie om 5 dagen bij te kopen

 • Extra verlof voor vrijwilligerswerk

 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer, deze krijg je vanaf 10 kilometer met een maximum van 30 km enkele reis.

 • Pensioenregeling bij A.S.R. en 8% vakantiegeld

 • Fietsregeling bij Lease a Bike met extra bijdrage van 25 euro

 • Sportregeling via Bedrijfsfitness met extra bijdrage van 5 euro

 • Hoge kortingen op mode, elektronica, en dagjes uit via Benefits at Work

 • Onze zonnepanelen huren met flinke korting

 • Gratis vers fruit op kantoor

 • Volledig ingerichte werkplek met sta/zit bureau en een laptop, zodat je hybride kan werken

 • Werken bij een internationale duurzame organisatie met de gezelligste collega’s

Wat neem je mee?

 • Minimaal 3 jaar ervaring in het ontwikkelen van WordPress-websites

 • Uitgebreide kennis van WordPress, PHP, HTML, CSS en JavaScript

 • Ervaring met het aanpassen van WordPress-thema's en het ontwikkelen van maatwerkfunctionaliteit

 • Bekendheid met SEO-principes en best practices

 • Ervaring met Angular is een pré voor eventuele latere uitbreiding van verantwoordelijkheden

 • Communicatief vaardig en werkt graag nauw samen met collega’s

 • Flexibiliteit en je denkt graag in oplossingen

 • Proactief en zelfstandig, met sterke probleemoplossende vaardigheden

Over Soly

Soly werkt sinds 2013 aan de missie om zonne-energie voor iedereen toegankelijk te maken. Sindsdien zijn we snel gegroeid en hebben we zonnesystemen geïnstalleerd op meer dan 22.000 daken. Soly is een van de toonaangevende zonne-energiebedrijven in Europa en wordt gesteund door Shell en het Nederlandse pensioenfonds ABP. We staan bekend om onze hands-on mentaliteit en directe lijnen. Wij richten ons op de lange termijn en zijn bereid hierin te investeren. Focussen op kwaliteit, digital first mindset en schaalbaarheid is wat ons drijft. We hebben een team van enthousiaste, positieve, intrinsiek gedreven collega’s en werken elke dag samen aan een zonnige toekomst. 

Ben je enthousiast? Leuk! Zo ziet het proces eruit:

 1. Na jouw sollicitatie via onderstaande link nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op.
 2. We beginnen met een telefonische intake.
 3. Kloppen de eerste verwachtingen? Dan kom je op eerste gesprek zodat we kunnen kennismaken met elkaar. We checken samen met jou hoe je matcht met de gevraagde kwaliteiten, ervaring en motivatie.
 4. Voelen we allebei de energie? Dan ga je door naar een tweede gesprek waarin we graag jouw visie op het ontwikkelen van software horen. Een demo, van iets waar je trots op bent, is daarbij zeker een punt op de agenda.
 5. Tenslotte nodigen wij je (indien gewenst) voor een dag(deel) uit om hier aan een leuke case te werken en aansluitend collega's te ontmoeten. Voelt het goed? Dan doen we je een aanbod. ✍
 6. We vinden het belangrijk dat alle nieuwe medewerkers voor ingang van de arbeidsovereenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overhandigen. Deze zullen wij daarom voor de start van jouw dienstverband voor jou aanvragen.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Wordpress Developer? 
Dan horen we graag van je!

Goed om te weten:

Tijdens ons selectieproces kijken we uitsluitend naar kwaliteiten van de kandidaten. Je hoeft daarom ook niet je leeftijd, geslacht, afkomst of een foto van jezelf aan je CV toe te voegen. We volgen hiermee onze Hiring Code of Conduct.
Heb je vragen?

Bel of mail onze Corporate Recruiter Elisa Schuil, zij helpt je graag verder!

050-7997273 of [email protected] 

Let op: In de periode t/m 24 september is Elisa afwezig, vragen kunnen via de mail gesteld worden en zullen na 25-9 beantwoord worden. 


Wij zijn een B Corp: Business as a force for good

Duizenden huishoudens en bedrijven stappen jaarlijks met ons over op zonne-energie. Daarmee is niet alleen onze duurzame impact groot, maar hebben we ook een keten die grote impact heeft op de aarde en talloze (direct of indirecte) betrokkenen. Als B Corp doen we alles om te zorgen dat deze impact voor onze klanten, medewerkers, fabrieksarbeiders, het milieu en alles waar we verder invloed op hebben, positief is.

B Corp zijn is hard werken, maar zorgt ervoor dat we altijd kritisch zijn op onszelf en het beste in Soly naar boven halen. Wij stellen hoge eisen aan onszelf, zoals je bijvoorbeeld leest in ons Climate Action Report. Maar juist van die uitdagingen krijgen wij energie.